REHBERLİK HİZMETLERİ VELİ GÖRÜŞME RANDEVU MODÜLÜ

15.09.2023 232

Sayın Velimiz,

Bakanlığımız tarafından yayınlanan 21/08/2023 tarih ve 81785959 sayılı genelgede yer alan:

"Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır.

Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır."

maddesine(10. Madde) göre hazırlanan REHBERLİK HİZMETLERİ VELİ GÖRÜŞME RANDEVU FORMU'muza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT:Randevu işlemlerinin sorunsuz bir şekilde onaylanması için lütfen en az 48 saat öncesinden talebinizi oluşturunuz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

RANDEVU FORMU

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

(1A)-----------------SELMA TÜRK: PAZARTESİ (12.15)

(4A)-----------------GÖHAN DİNÇ: SALI (09.00)